Fermele eficiente au vaci cu ongloane sănătoase!

Standuri trimaj ongloane KVK Hydra Klov

Sfaturi utile de la profesioniști

Descoperiți soluții eficiente pentru menținerea sănătății picioarelor animalelor

Trimaj-KVK

Pentru a asigura sănătatea animalelor dumneavoastră, recomandăm verificarea regulată a copitelor și tăierea lor cu ajutorul standurilor de trimaj ongloane KVK, menținând astfel echilibrul optim și prevenind disconfortul.

 

Cu o experiență de 50 de ani în domeniu, standurile KVK Hydra Klov reprezintă alegerea ideală pentru fermieri care doresc să aiba grijă de animalele sale. Optați pentru produsele KVK pentru a beneficia de tehnologie avansată și rezistență în timp.

Recomandăm fermierilor să integreze în rutina lor de îngrijire a animalelor standurile de trimaj ongloane KVK pentru o tăiere profesională și eficientă a copitelor. Acest lucru nu numai că menține sănătatea animalelor, dar asigură și o postură corectă de lucru pentru operatori, contribuind la o experiență optimă.

Sfaturile noastre ar trebui să includă implicarea unui operator profesionist pentru trimajul ongloanelor, colaborând împreună pentru a monitoriza și rezolva problemele de îngrijire a ongloanelor. Această abordare asigură un standard înalt de îngrijire și contribuie la menținerea unei stări optime de sănătate pentru animalele dumneavoastră.

Prezentare modele

KVK 800-1

Rulează videoul

KVK 650-SP3

Rulează videoul

KVK 650-SP2HY

Rulează videoul

KVK 650-SP2

Rulează videoul

KVK 650-SP0

Rulează videoul

Muncă Optimă

Standurile de curățare a ongloanelor de la KVK asigură o poziție optimă de lucru pentru operator și un disconfort minim pentru animale.

Standurile de curățare a ongloanelor de la KVK asigură o poziție optimă de lucru pentru operator și un disconfort minim pentru animale. Ele asigură echilibrul între toate cele patru ongloane și tălpi ale animalului, prevenind deteriorarea țesutului copitei.

Animalele cu ongloane corect taiate sunt sănătoase și puternice. O copita de vacă crește în medie cu aproximativ 0,5 cm pe lună. Pentru a vă menține efectivul sănătos, verificați în mod regulat copitele și tăiați-le după cum este necesar pentru a vă asigura un randament optim. Un stand de trimaj ongloanelor KVK asigură tăierea profesională a copitelor cu cele mai bune echipamente posibile. Acesta este cel mai bine vândut stand de trimaj de pe piață.

Standul KVK este verificată și testată. Standul este usor de folosit și garanteaza operatorului o postura corectă de lucru. Aceasta este modalitatea ideală pentru fermieri de a rezolva problemele de zi cu zi în ceea ce privește ongloanele. Puteți lucra cu un operator profesionist pentru ongloane și împreună puteți avea grijă de animalele dvs., făcând trimaj în mod regulat și rezolvând problemele minore pe măsură ce apar.

Solicită oferta acum!
KVK Hydra Klov

Solicită oferta noastră dând click pe butonul alăturat sau contactează-ne pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie.

NORD: Str. 66, nr.16, Tăuții Măgherăuș, Maramureș
Telefon: 0742 268.889
Mail: info(@)trimajongloane.ro

© Dairy MAX 2022 – Toate drepturile rezervate

Gdrp-Trimajongloane.ro