Fermele eficiente au vaci cu ongloane sănătoase!

Standuri trimaj ongloane KVK Hydra Klov

Despre KVK Hydra Klov

KVK Hydra Klov este o companie modernă dedicată ingineriei și fabricării de echipamente pentru îngrijirea și tăierea ongloanelor.

kvk-standuri-trimaj

Compania a fost fondată în 1969 de către Karl Viktor Kornerup, care a fost un trimer de ongloane complet calificat, instruit la Colegiul Regal Veterinar și Agricol Danez. De atunci, schema originală a lui Kornerup a fost reconfigurată în mod constant, iar produsele de astăzi sunt foarte eficiente și dotate cu sisteme hidraulice.

Clienții KVK sunt asigurați de avantajele celor 50 de ani de experiență cu standurile de trimaj ongloane fiind dezvoltate pentru a rezistata excelent in timp.

Karl Viktor Kornerup a murit în 2007. KVK Hydra Klov a fost apoi condus de Palle Fjord Thomsen până în 2009, când KVK a devenit parte a grupului Granly. Decizia de a continua sub această formă a fost luată pentru a asigura că Societatea KVK ar putea continua să satisfacă cererea tot mai mare de standuri de trimaj ongloane KVK. Produsele KVK sunt utilizate zilnic în întreaga lume.

KVK continuă să-și dezvolte produsele și accesoriile populare și garantează livrarea în timp cât mai scurt pe tot globul. Există multe produse KVK în uz internațional, de la nordul Norvegiei și Islandei până la Arabia Saudită și Dubai și din Canada în Japonia. KVK colaborează îndeaproape cu Granly Steel A / S, care este renumită pentru produsele de înaltă calitate și livrare cu precizie.

Prezentare modele

KVK 800-1

Rulează videoul

KVK 650-SP3

Rulează videoul

KVK 650-SP2HY

Rulează videoul

KVK 650-SP2

Rulează videoul

KVK 650-SP0

Rulează videoul

Muncă Optimă

Standurile de curățare a ongloanelor de la KVK asigură o poziție optimă de lucru pentru operator și un disconfort minim pentru animale.

Standurile de curățare a ongloanelor de la KVK asigură o poziție optimă de lucru pentru operator și un disconfort minim pentru animale. Ele asigură echilibrul între toate cele patru ongloane și tălpi ale animalului, prevenind deteriorarea țesutului copitei.

Animalele cu ongloane corect taiate sunt sănătoase și puternice. O copita de vacă crește în medie cu aproximativ 0,5 cm pe lună. Pentru a vă menține efectivul sănătos, verificați în mod regulat copitele și tăiați-le după cum este necesar pentru a vă asigura un randament optim. Un stand de trimaj ongloanelor KVK asigură tăierea profesională a copitelor cu cele mai bune echipamente posibile. Acesta este cel mai bine vândut stand de trimaj de pe piață.

Standul KVK este verificată și testată. Standul este usor de folosit și garanteaza operatorului o postura corectă de lucru. Aceasta este modalitatea ideală pentru fermieri de a rezolva problemele de zi cu zi în ceea ce privește ongloanele. Puteți lucra cu un operator profesionist pentru ongloane și împreună puteți avea grijă de animalele dvs., făcând trimaj în mod regulat și rezolvând problemele minore pe măsură ce apar.

Solicită oferta acum!
KVK Hydra Klov

Solicită oferta noastră dând click pe butonul alăturat sau contactează-ne pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie.

NORD: Str. 66, nr.16, Tăuții Măgherăuș, Maramureș
Telefon: 0742 268.889
Mail: info(@)trimajongloane.ro

© Dairy MAX 2022 – Toate drepturile rezervate

Gdrp-Trimajongloane.ro